equip humÀ

ENS AGRADA EL TALENT
contacta

PER QUÈ TRIARNOS

ENTORN SALUDABLE

Durant aquests anys, un dels nostres majors reptes ha sigut la consolidació d’una cultura d’empresa orientada a resultats i definida per la promoció del talent i el nostre compromís amb les polítiques d’igualtat d’oportunitats.

SEGURETAT

Res és més important per a BDNConstrucción, per la qual cosa des del departament de Recursos Humans treballem amb la màxima exigència en els estàndards de seguretat laboral i de prevenció de riscos per als nostres equips.

BUSQUEM EL TALENT

Ens agraden les persones intel·ligents, responsables, treballadores, creatives, amb actitud proactiva. Ens agrada el talent perquè ens fer créixer i ser millors.

FORMACIÓ

Potenciem el creixement professional i la millor formació a un equip en el qual, des de sempre, s’ha valorat la vocació, el compromís i la voluntat d’estar a l’avantguarda. Assegurem processos de millora contínua.

40 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Som una empresa respectada que ha enfortit durant aquests anys els seus vincles de confiança i de respecte amb proveïdors, socis, col·laboradors i clients.

IGUALTAT D’OPORTUNITATS

En BDNConstrucción promovem la igualtat real entre dones i homes i ens posicionem, de forma activa, contra qualsevol pràctica que puga provocar discriminació.

Entra a firmar part del nostre equip

Si vols formar part d’un equip fort, dinàmic, de prestigi i amb projecció professional, pots deixar-nos les teues dades a continuació.

BDNConstrucción © 2018 – Todos los derechos reservados