LA INNOVACIÓ CLAU DEL DESENVOLUPAMENT DE Bdn

I+D+I

En tots els àmbits de l’activitat de BDNConstrucción incentivem la formació i creativitat dels nostres equips, i la millora contínua en els processos de construcció i de gestió de projectes

investigació

NOUS MATERIALS, NOVES FORMES DE CONSTRUIR

La innovació és un dels pilars de la nostra cultura empresarial. En l’actual context, el nostre objectiu estratègic -sempre sota els criteris d’estalvi, eficiència i respecte al medi ambient- és la utilització de les energies renovables com a opció preferent en totes les actuacions de BDNConstrucción, d’acord amb les noves exigències dels nostres clients.
Per això, en BDNConstrucción invertim de forma permanent en noves tecnologies aplicades i desenvolupem projectes a l’avantguarda dels més estrictes criteris de qualitat i respecte al medi ambient a Espanya i Europa.
BDNConstrucción dissenya i construeix, d’acord paràmetres mediambientals que arriben a produir un efecte multiplicador en la qualitat de vida dels seus clients, aconseguint equipaments, edificis i entorns més segurs i saludables.

Innovació

I+D+I

La innovació és un dels pilars de la nostra cultura empresarial.
En tots els àmbits de l’activitat de BDNConstrucción incentivem la formació i creativitat dels nostres equips, i la millora contínua en els processos de construcció i de gestió de projectes.

SOSTENIBLES

Som una empresa responsable, compromesa amb  la millora de la nostra societat i amb la protecció del nostre entorn natural.

AHORRO ENERGÈTIC

Implantem processos i solucions tecnològiques avançades que afavoreixen l’estalvi de recursos energètics.

MULTIDISCIPLINARIS

Tenim un equip conformat per professionals altament qualificats que treballen per a superar les expectatives dels nostres clients.

ALIANCES

Establim relacions amb socis tecnològics, centres acadèmics i despatxos professionals des de la col·laboració i voluntat de millora permanent.

Testimonial

“L’home no pot descobrir nous oceans llevat que tinga el coratge de perdre de vista la costa.”

Andre Guide

BDNConstrucción © 2018 – Todos los derechos reservados