CALITAT

quality control

La nostra aposta per l’excel·lència pot reconèixer-se en els més mínims detalls

En el camp de l’arquitectura i les infraestructures urbanes, afegim valor triant sempre als millors. Triar la millor la qualitat dels materials ens permet garantir la major durabilitat i resistència així com aconseguir millors resultats des del respecte mediambiental i d’integració amb l’entorn.

Aquest procés exigeix protocols estrictos que compleixen tots els departaments de la nostra empresa, especialment el Departament de Control de Qualitat, que s’encarrega que estiga en perfecte estat fins a l’ultim detall de les nostres obres.

 El nostre compromís de qualitat no es circumscriu a les matèries primeres utilitzades, i va molt més enllà garantint els millors acabats en qualsevol de les nostres edificacions i obres: portes o finestres, escaioles, pintures, senyalètica, electrònica, ceràmiques, vidres .

Una aposta per l’excel·lència que es pot reconèixer també en els més mínims detalls perquè tots els materials que incorporem a les nostres intervencions estan subjecte als més estrictes controls de qualitat.

Aquesta exigència s’estén també als nostres proveïdors. De fet, treballem prioritàriament amb aquells que disposen de les certificacions ISO 9001 i/o ISO 14001, que garanteixen un Sistema de Gestió Empresarial i Ambiental òptims.

L’estricte control de selecció de proveïdors i matèries primeres ens permet abordar comquier tipus de construcció, fins i tot les més exigents des del punt de vista tècnic.

DETALLS

VOLEM SER PART DEL TEU PROJECTE

INNOVACIÓ: SEGELL BREEAM

Estem treballant en col·laboració amb un dels nostres partners principals d’arquitectura i enginyeria per a obtindre el segell Breeam. Es tracta del certificat de la construcció sostenible més prestigiós del món ja que aplica el mètode d’avaluació de la sostenibilitat de l’edificació tècnicament més avançat.

Quan es construeix d’acord amb aquests paràmetres, es redueix el consum energètic entre un 50 i un 70%, el d’aigua fins a un 40% menys i les despeses de manteniment fins a un 8%.

SOLUCIONS SOSTENIBLES

A més, s’apliquen mesures que redunden en millores substancials de la qualitat de l’aire, els nivells d’il·luminació i soroll, o les vistes a l’exterior que amb tots els beneficis mediambientals aplicats, converteix a aquests habitatges en molt més confortables.

En tota Espanya, i des de 2010, a penes 550 edificis han aconseguit la certificació Breeam. Fins hui, només 2 edificis d’habitatges ho han aconseguit a la ciutat de València

BDNConstrucción © 2018 – Todos los derechos reservados