EXIGÈNCIA DE QUALITAT

SERVEIS AVANÇATS

CONFIANÇA

CONSULTORIA I GESTIÓ DE PROJECTES

Amb quasi 40 anys d’experiència acumulada en el sector de la construcció, en la divisió de serveis de BDNConstrucción personalitzem cada projecte i gestionem de forma integral les millors solucions per als nostres clients

La nostra missió és garantir la tranquil·litat dels nostres clients. Per a això, oferim un servei 24/7 i la màxima professionalitat en manteniment d’edificis i d’espais públics.

Entre uns altres, som especialistes en la gestió integral de projectes públics relacionats amb equipaments i dotacions, urbanització de barris, integració paisatgística, recuperació patrimonial, patologies estructurals, demolicions i fonamentacions especiales…

Així mateix, ens avala una extensa trajectòria en la promoció -al més alt nivell de qualitats- de nous espais residencials, execució de projectes singulars d’arquitectura i enginyeria, adquisició i gestió de sòl, i construcció d’obres civils i industrials.
En BDNConstrucción estudiem les necessitats dels nostres clients des de tots els punts de vista i plantegem les solucions tecnològiques, jurídiques, econòmiques i logístiques més concordes amb els seus interessos.

A aquest procés, que garanteix la màxima qualitat i satisfacció per als nostres clients, ho denominem el Protocol/ Cercle de Confiança BDN:

SERVEIS URBANS

En entorns urbans realitzem tasques de manteniment de mobiliari urbà, jocs infantils, xarxes d’aigua o jardins, per citar alguns.

SERVEIS DE MANTENIMENT

En edificis públics o privats proporcionem una oferta integral en tasques de manteniment d’electricitat, aigua, detecció i extinció d’incendis, xarxes i telecomunicacions i sistemes de climatització i de seguretat, entre altres. 

FACILITY SERVICES

Oferim serveis dirigits tant a institucions públiques com a les empreses privades. Hotels, centres comercials, instal·lacions esportives, edificis oficials, … som capaços de rendibilitzar els recursos destinats a la gestió, manteniment i/o millora de qualsevol servei.

BDNConstrucción © 2018 – Todos los derechos reservados